28 octombrie 2021
No menu items!

Noua Ordonanță Militară aduce alte măsuri restrictive! Țăndărei intră în carantină!

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anunțat, alături de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, o nouă Ordonanță Militară! Este a 7-a!

”Am semnat azi o noua Ordonanță Militară. Evolutia internaționala e de asa natura încât trebuie sa adaptam masurile luate deja pentru a ne asigura ca diminuam la minim orice risc. Dar din păcate, un alt factor e comportamentul unora dintre cetățeni. Oameni care pur si simplu nu inteleg cat e de periculos ceea ce fac atat pentru ei cat si pentru alții. Vreau sa le comunic: legea e pentru toti.

Avem primul cetățean arestat preventiv pentru ca a incercat sa fuga de agentii care l-au oprit la un filtru. S-a intamplat la Vaslui.

In Ialomița, din 48 de cazuri, 31 sunt din Țăndărei, un procent de peste 60%. Din 8 pacienti decedați, 7 sunt din Țăndărei. Asadar, in OM7, emisa astazi, 4 aprilie, am stabilit: Se instituie carantina pentru Țăndărei. Vom permite intrarea si iesirea doar pentru transporutl de marfa, aprovizionarea populatiei si persoanele care nu locuiesc in zona dar desfasoara activitati economice sau in ordine publica, administratia publica, protectie sociala, activitati judiciare, servicii de utilitate publica, energie, agricultura etc”- a precizat Vela.

O alta decizie a fost cu privire la situatia internationala. Multe tari au intrat in zona rosie, am decis sa suspendam toate zborurile spre Austria, Belgia, Elvetia, SUA, UK, Irlanda, Olanda, Turcia si Iran, in si din aceste tari, pentru 14 zile, incepand cu 5 aprilie, ora 23:00. La fel ca si in deciziile anterioare, aceasta restrictie nu se aplica zborurilor de transport marfa, corespondenta, zboruri umanitare sau care asigura servicii medicale de urgenta, precum si aterizarile tehnice necomerciale.

O alta prevedere se refera la prelungirea suspendarii transportului rutier international de persoane spre Italia, Spania, Franta, Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Turcia, Irlanda.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ÎNCĂ UN DOSAR DE VACCINĂRI FICTIVE ANTI-COVID. UNDE AU DESCINS PROCURORII

Poliţiştii şi procurori au descins în această dimineaţă la un centru de vaccinare din Sectorul 2, ca urmare a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH