20 mai 2024
No menu items!

PATRU TUNELURI DE DEZINFECTARE AU AJUNS IN SPITALELE DIN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

Patru tuneluri de dezinfectare a echipamentelor personalului medical au fost puse în funcțiune începând de ieri în spitalele din Prahova angrenate în acțiunea de combatere a efectelor pandemiei COVID 19. Amplasate la intrarea în secțiile ATI și BMF ale Spitalului Județean de Urgență Ploiești, în Spitalul CFR și în spitalul Municipal Câmpina – unitate de suport COVID 19, dispozitivele vor contribui la creșterea siguranței și protecției medicilor și personalului medical.

Produse de o companie din Onești, tunelurile dezinfectante au un sistem triplu de acțiune, prin pulverizare, cu lămpi UV și prin intermediul covorului dezinfectant, și funcționează complet automat.

Achiziția acestor dispozitive – trei dintre ele direct de către Fundația Comunitară, al patrulea direct de către spitalul CFR – a fost posibilă ca urmare a implicării unor firme din prahovene care au suportat integral costurile, inclusiv cele de transport.

Este vorba despre: Class Beton, Colen Impex, MRS Residence și Supermarket La Cocoș, companii care s-au implicat constant, și continuă să o facă, în acțiunile de achiziție de materiale de protecție și echipamente destinate personalului medical.

Fundația Comunitară Prahova a reușit sa strângă  din donații peste 100 000 lei din care s-au achiziționat tuneluri de dezinfectare, combinezoane, mănuși, măști FFP2, viziere, botoși și 2 injectomate, produse ce au fost achiziționate pentru distribuirea către Spitalul Județean de Urgență Ploiești (secția ATI, UPU), Spitalul de Boli Infectioase, Spitalul de Pneumologie, Spitalul Boldescu (secția urgențe stomatologice), Spitalul Muncipal Câmpina.

Campania continuă și donațiile se pot face pe fundatiacomunitaraprahova.ro/unitipentrusanatat

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies