15 iunie 2024
No menu items!

TERASELE SE VOR REDESCHIDE IN JURUL DATEI DE 1 IUNIE

Cele mai vizualizate articole

„După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie. Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”-a declarat Dragoș Petrescu , proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din România .

Reprezentanții industriei de hoteluri și restaurante s- au întâlnit in aceasta săptămâna cu premierul Ludovic Orbán pentru a- i propune un plan de măsuri pentru redeschiderea treptata a restaurantelor și teraselor . Printre cerințele celor din domeniul HoReCa  se numara și suspendarea impozitului specific pentru anul 2020 dar și măsuri in ceea ce privește modul de închiriere a spațiilor aflate pe domeniul public .

Măsurile de sprijin ar ajuta cele 36 000 de restaurante, baruri și cafenele existente și pe cei aproximativ 400 000 de angajați care lucrează in acest sector .

Restaurantele , terasele , cafenelele au fost închise prin ordonanta militară pe data de 15 Martie și nu vor fi redeschise  la încetarea stării de urgentă pe 15 mai.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies