23 ianuarie 2022
No menu items!

TERASELE SE VOR REDESCHIDE IN JURUL DATEI DE 1 IUNIE

Cele mai vizualizate articole

„După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie. Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”-a declarat Dragoș Petrescu , proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din România .

Reprezentanții industriei de hoteluri și restaurante s- au întâlnit in aceasta săptămâna cu premierul Ludovic Orbán pentru a- i propune un plan de măsuri pentru redeschiderea treptata a restaurantelor și teraselor . Printre cerințele celor din domeniul HoReCa  se numara și suspendarea impozitului specific pentru anul 2020 dar și măsuri in ceea ce privește modul de închiriere a spațiilor aflate pe domeniul public .

Măsurile de sprijin ar ajuta cele 36 000 de restaurante, baruri și cafenele existente și pe cei aproximativ 400 000 de angajați care lucrează in acest sector .

Restaurantele , terasele , cafenelele au fost închise prin ordonanta militară pe data de 15 Martie și nu vor fi redeschise  la încetarea stării de urgentă pe 15 mai.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA: APROAPE 500 DE CAZURI NOI DE COVID. TERAPIA INTENSIVĂ E PLINĂ

Prahova a raportat, azi,  494 dr cazuri noi de COVID si un deces asociat survenit la o femeie de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH