4 decembrie 2023
No menu items!

TERASELE SE VOR REDESCHIDE IN JURUL DATEI DE 1 IUNIE

Cele mai vizualizate articole

„După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie. Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”-a declarat Dragoș Petrescu , proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din România .

Reprezentanții industriei de hoteluri și restaurante s- au întâlnit in aceasta săptămâna cu premierul Ludovic Orbán pentru a- i propune un plan de măsuri pentru redeschiderea treptata a restaurantelor și teraselor . Printre cerințele celor din domeniul HoReCa  se numara și suspendarea impozitului specific pentru anul 2020 dar și măsuri in ceea ce privește modul de închiriere a spațiilor aflate pe domeniul public .

Măsurile de sprijin ar ajuta cele 36 000 de restaurante, baruri și cafenele existente și pe cei aproximativ 400 000 de angajați care lucrează in acest sector .

Restaurantele , terasele , cafenelele au fost închise prin ordonanta militară pe data de 15 Martie și nu vor fi redeschise  la încetarea stării de urgentă pe 15 mai.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH