4 decembrie 2023
No menu items!

FOSTUL COLONEL SRI CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE SI DISPĂRUT DIN ȚARA A FOST DAT IN URMĂRIRE INTERNAȚIONALA.

Cele mai vizualizate articole

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, condamnat, ieri ( joi 18.06 ) la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, a fost dat în urmărire internațională, astăzi , de către Poliția Română, după ce reprezentanții MAI nu l- au găsit la niciuna dintre adresele la care l- au căutat  pentru punerea in executare a mandatului .

Cu o zi în urmă, Daniel Dragomir fusese dat în urmărire națională de către Poliția Română.

Fostul colonel SRI, ar fi plecat din țară cu doar o zi înainte de pronunțarea deciziei instanței, ieșind din țară cu masina prin județul Arad deorece la acea data nu era vizat de nicio măsură de restricție.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat, joi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare de magistrații Curții de Apel București, iar soția acestuia a fost condamnată la 2 ani și 8 luni cu suspendare.

Reamintim ca Dragomir este acuzat de DNA că, pe vremea când era ofiţer activ al SRI, l-ar fi avertizat pe un om de afaceri libanez  că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică şi ar fi primit în schimbul protecţiei oferite o mită de aproape jumătate de milion de euro.

În acelaşi dosar a fost condamnată şi soţia fostului ofiţer SRI, Marinela Zoica Dragomir, la 2 ani şi opt luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă, spălare de bani, participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată. În schimb, instanţa a stabilit ca Marilena Dragomir să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 zile, în cadrul SPGC – Serviciul Public de Gospodărire Comunală sau în cadrul Primăriei Pantelimon. Totodată, magistraţii au decis confiscarea de la fiecare dintre cei doi a câte 1.015.176,66 lei

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH