28 noiembrie 2023
No menu items!

ROMÂNII CARE MERG IN MAREA BRITANIE DUPĂ DATA DE 10 IULIE TREBUIE SA STEA OBLIGATORIU 14 ZILE IN IZOLARE

Cele mai vizualizate articole

Marea Britanie nu a inclus România pe lista celor 59 de tari considerate ” risc scăzut ” ( zona verde ). Astfel, românii care merg în Marea Britanie după 10 iulie sunt obligați să se autoizoleze. 

În ultimele zile, în România, s- a inregistat o creștere imgrijoratoare a cazurilor de infectare cu noul coronavirus , in ultimele 24 de ore fiind confirmate 420 de noi cazuri , bilantul total , la nivel național , fiind de peste 28 000 de cazuri.

Printre țările pe care guvernul britanic le consideră sigure se numără Grecia, Franța, Italia, Spania, Germania, Vietnam și Coreea de Sud – ultimele două fiind lăudate pentru modul în care au gestionat criza de coronavirus.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, vineri, că partea britanică a informat pe canale diplomatice că pentru cetățenii români se mențin restricțiile la frontiere. Astfel, românii care merg în Marea Britanie sunt obligați să stea în izolare 14 zile.

„Urmare anunțului autorităților britanice din data de 3 iulie 2020 privind lista statelor pentru care se ridică restricțiile de călătorie în contextul relaxării măsurilor de urgență aplicate pentru combaterea pandemiei de COVID-19, MAE precizează că partea britanică a informat, pe canale diplomatice, anterior anunțului public, faptul că, momentan, pentru cetățenii români se mențin restricțiile existente la frontierele Marii Britanii și Irlandei de Nord”, se arată într-un comunicat al MAE.

Guvernului de la Londra a luat aceasta decizie în baza recomandărilor experților de sănătate și a specialiștilor epidemiologi care urmăresc indicatorii aferenți COVID-19 din toate țările. O nouă evaluare a măsurilor se va face la sfârșitul acestei luni.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH