21 septembrie 2021
No menu items!

PRAHOVA : 80 DE CAZURI NOI . PE LOCUL DOI DIN ȚARA ( DUPĂ ARGEȘ ) CA NUMĂR DE NOI ÎMBOLNĂVIRI

Cele mai vizualizate articole

80 de noi cazuri de îmbolnăviri au fost înregistrate , in județul Prahova , in ultimele 24 de ore. Numărul total al cazurilor înregistrate la nivelul județului, de la începutul pandemiei pana in prezent , a ajuns la 1511.

Dintre acestea 209 au fost declarate vindecate, reprezentând o rata de vindecare de numai 13, 84 % , foarte scăzut in raport cu rata de vindecare de la nivel național care este de 57, 24%.

In ultimele 24 de ore , 5 prahoveni au pierdut  lupta cu noul coronavirus , numărul total al deceselor asociate cu SARSCOV2 a ajuns , la nivelul județului ,la 68.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în sectiile ATI-COVID sunt internați 18 pacienți dintre care 13 sunt in stare gravă , intubați și ventilați mecanic.

In spitalele COVID și ” suport – COVID ” din județul Prahova mai sunt libere numai 16 paturi . Remintim ca autoritățile ai solicitat Ministerului Snatatii transformarea a inca trei spitale ( din localitățile Breaza , Băicoi, Florești ) in spitale COVID.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CURSURI ONLINE LA 17 CLASE DIN PRAHOVA DIN CAUZA COVID

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, un număr de 17 clase din...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH