29 iunie 2022
No menu items!

PRAHOVA : 80 DE CAZURI NOI . PE LOCUL DOI DIN ȚARA ( DUPĂ ARGEȘ ) CA NUMĂR DE NOI ÎMBOLNĂVIRI

Cele mai vizualizate articole

80 de noi cazuri de îmbolnăviri au fost înregistrate , in județul Prahova , in ultimele 24 de ore. Numărul total al cazurilor înregistrate la nivelul județului, de la începutul pandemiei pana in prezent , a ajuns la 1511.

Dintre acestea 209 au fost declarate vindecate, reprezentând o rata de vindecare de numai 13, 84 % , foarte scăzut in raport cu rata de vindecare de la nivel național care este de 57, 24%.

In ultimele 24 de ore , 5 prahoveni au pierdut  lupta cu noul coronavirus , numărul total al deceselor asociate cu SARSCOV2 a ajuns , la nivelul județului ,la 68.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în sectiile ATI-COVID sunt internați 18 pacienți dintre care 13 sunt in stare gravă , intubați și ventilați mecanic.

In spitalele COVID și ” suport – COVID ” din județul Prahova mai sunt libere numai 16 paturi . Remintim ca autoritățile ai solicitat Ministerului Snatatii transformarea a inca trei spitale ( din localitățile Breaza , Băicoi, Florești ) in spitale COVID.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ŞEFUL ISCIR A RECUNOSCUT CĂ A LUAT MITĂ LA SINAIA PENTRU MENŢINEREA ÎN FUNCŢII A SUBALTERNILOR

Viorel Părpăneaţă, inspector de stat şef în cadrul Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH