21 septembrie 2021
No menu items!

BARBATUL DIN GIURGIU DIAGNOSTICAT CU COVID GĂSIT LA PICNIC LA SINAIA ERA ÎMPREUNA CU SOȚIA ȘI FIUL AMBII INFECTAȚI.

Cele mai vizualizate articole

Barbatul din județul Giurgiu infectat cu noul coronavirus și găsit de jandarmi la picnic la Sinaia , era împreuna cu soția și fiul sau in vârsta de 11 ani , ambii diagnosticați cu COVID .

Conform unui comunicat de presa emis de Prefectura Giurgiu, întreaga familie figura in evidentele DSP – Giurgiu ca ” focar familial ” inca din data de 23 Iulie .

Prima depistata ca fiind imfectata cu noul coronavirus a fost soția care in data de 18.07.2020, ( cand se afla internata intr- un spital pentru alte afecțiuni ) a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Ulterior , in data de 20.07.2020, au fost testați cei 5 membrii ai familiei, inclusiv soțul, iar in  data de 22.07.2020, bărbatul a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2, de asemenea, alți 2 membri ai familiei au fost confirmați pozitiv printre acestia numărându- se și fiul de 11 ani care a fost in acest Weekend la Sinaia

Dintre toti membrii familiei , doar soția a ramas in izolare la o unitate medicală din județul Giurgiu, ceilalți au refuzat internarea și au optat pentru izolarea la domiciliu.

In evidențele DEPABD, bărbatul în cauză figura în izolare la domiciliu, la adresa declarată de domnia sa, izolarea fiind pe perioada 20.07. – 02.08.2020, însă în ultima zi de izolare la domiciliu acesta a părăsit domiciliu și a fost identificat de către un echipaj de poliție în localitatea Sinaia, la cota 1.000.

Autoritățile giurgiuvene l- au plasat pe barbat în carantină instituționalizată, pe o perioadă de 14 zile (de la data de 02.08.2020 până la data de 15.08.2020) urmand ca acesta sa plătească integral costurile de carantinare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CURSURI ONLINE LA 17 CLASE DIN PRAHOVA DIN CAUZA COVID

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, un număr de 17 clase din...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH