19 aprilie 2024
No menu items!

Consolidare provizorie a digului de pe Teleajen!

Cele mai vizualizate articole

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a verificat în teren, şi în această dimineaţă, starea digului de pe râul Teleajen, care este afectat de ploile înregistrate în ultimele zile, în oraşul nostru.
Reamintim că, în acest week-end, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a fost convocat într-o şedinţă extraordinară, pentru a analiza această situaţie împreună cu specialiştii din domeniul apelor şi gestionării riscurilor de inundaţii.
Astfel, până în prezent, s-a intervenit cu saci de nisip, în vederea apărării provizorie a malului.

La ora actuală, nivelul şi debitul râului Teleajen au scăzut, iar, în acest context, s-a decis realizarea a două canale pentru devierea apei. În zona digului de pe râul Teleajen au fost deja transportate 16 dale în greutate de 6 tone fiecare, în vedere consolidării peretelui afectat.
“Lucrarea respectivă este una provizorie, menită să susţină digul până la primăvară, când vom începe un amplu proiect de consolidare.
Încă de sâmbătă seară, când am fost alertaţi cu privire la această problemă, am colaborat direct cu specialiştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență Prahova, cei ai Administraţiei Naţionale Apele Române, sucursala Prahova şi Instituţia Prefectului – judeţul Prahova, în vederea stabilirii, rapid, a unor măsuri esenţiale, pentru a se menţine în siguranţă municipiul Ploieşti. Zona respectivă va fi atent monitorizată în continuare”a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies