13 aprilie 2024
No menu items!

MĂRCILE PETROLUL VOR FI SCOASE DIN NOU LA LICITAŢIE!

Cele mai vizualizate articole

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, scoaterea la licitaţie publică a celor 6 mărci Petrolul!

Preţul de pornire la licitaţia publică pentru atribuirea licenţei asupra celor 6 mărci aprobat de CL este de 100.913 lei/an.

Garanţia de participare la licitaţie va fi tot în sumă de 100.913 lei, taxa de participare la licitaţie este de 6.000 de lei, iar contravaloarea documentaţiei de atribuire este de 1.000 de lei.

Din comisia de licitaţie vor face parte, din partea PNL, Dragoş Machiţescu, Radu Simionescu Aurelian Tudor şi Valentin Marcu, iar din partea USR PLUS- Răzvan Enescu.

Restul partidelor reprezentate în CL au refuzat să facă propuneri.

Proiectul de azi, care a fost inițiat de grupurile consilierilor PNL şi USR PLUS, a fost aprobat cu 19 voturi „pentru”, 5 abţineri şi o neparticipare la vot din partea lui George Botez, care a anunţat că este posibil să facă parte dintr-o echipă care va participa la această licitaţie.

Este a doua oara când CL scoate la licitație cele 6 mărci Petrolul Ploiești. Reamintim că la prima licitație organizată în cursul verii nu s-a prezentat nimeni.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FONDURI DISPONIBILE PENTRU SPITALE. COMISIE A CL PLOIEŞTI PENTRU MONITORIZAREA ACTIVITĂŢII PRIMĂRIEI PENTRU CA BANII SĂ NU FIE RATAŢI

O comisie formată din şapte consilieri locali va monitoriza activitatea celor din Primăria Ploieşti pentru a se asigura că...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies