13 aprilie 2024
No menu items!

AMENDĂ „GRASĂ” PENTRU O FIRMĂ DE CONSTRUCȚII DIN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

O firmă de construcții din Prahova s-a ales cu o amendă consistentă în urma unui control al comisarilor Gărzii de Mediu.

Aceștia au primit o sesizare, astfel că au făcut verificări în teren, constatând că deșeurile regăsite abandonate pe raza localității Târgșoru Vechi proveneau din construcții/demolări, fiind totodată identificată și societatea generatoare.

Este vorba despre un operator economic din județ care are domeniul de activitate „lucrări de constructii”.

Astfel s-a constatat că operatorul economic efectua eliminarea de deșeuri pe amplasament neautorizat fără a respecta prevederile legislației de mediu și a condițiilor de transport al deșeurilor.

Acesta a primit o amendă în valoare totală de 90.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor, respectiv HG 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României.

Pe lângă sancțiunea contravențională aplicată, comisarii de mediu au dispus măsuri pentru prevenirea producerii pe viitor de abandonări de deșeuri.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

FONDURI DISPONIBILE PENTRU SPITALE. COMISIE A CL PLOIEŞTI PENTRU MONITORIZAREA ACTIVITĂŢII PRIMĂRIEI PENTRU CA BANII SĂ NU FIE RATAŢI

O comisie formată din şapte consilieri locali va monitoriza activitatea celor din Primăria Ploieşti pentru a se asigura că...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies