29 noiembrie 2021
No menu items!

ADI Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova- ședință AGA amânată deoarece patru primării nu au avut mandat din partea Consiliilor Locale

Cele mai vizualizate articole

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ” Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova”, face cunoscut faptul că, în urma situației creată de patru UAT- uri membre ale Asociației, care nu au emis Hotarărea de Consiliu Local cu privire la exprimarea votului de reziliere a contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activității de colectare, transport și transfer a deșeurilor municipale în zonele 2- Boldești Scăeni și 6- Valea Doftanei, cu operatorul S.C. Rosal GrupS.A., suntem în situația de a amâna sedința Adunării Generale a Asociaților, convocată pentru astăzi orele 15:00.

Conform dispozițiilor art.22 alin.1 din Statutul Asociației,” hotărârile adunării generale luate în exercitarea atribuțiilor prevăzute la art.17 al.2 lit.i),j), și k) și art.17 alin.3 lit.a),d), f), h), k), l) și m), nu pot fi votate de reprezentanții Asociaților decât în baza unui mandat special, acordat expres, în prealabil, prin hotărâre a autorității deliberative a Asociatului al carui reprezentant este.”

De asemenea pentru a fi valabile Hotărârile Adunării Generale adoptate în exercitarea atribuțiilor prevăzute de art.17 al.3 lit.k din Statut, trebuie sa fie luate cu votul favorabil al tuturor Asociaților, cvorum și majoritate obligatorii la oricare convocare.

Vă informăm ca A.D.I.-Deșeuri Prahova, nu tergiversează rezilierea contractului cu operatorulS.C. Rosal Grup S.A. ci doar acționează conform dispozițiilor legale și în conformitate cu acestea.

În continuare vom depune toate diligențele necesare rezolvării cât mai rapide a situației creată de asociați.

Totodată ne cerem scuze pentru disconfortul creat cetățenilor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH