29 noiembrie 2021
No menu items!

CURSURILE SE VOR RELUA IN FORMAT FIZIC DOAR IN SCOLILE ȘI GRĂDINIȚELE UNDE RATA DE VACCINARE A CADRELOR DIDACTICE ESTE DE PESTE 60%

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anuntat ca incepand de luni, cursurile vor putea fi reluate in format fizic doar in școlile in care rata de vaccinare a personalului didactic și nedidactic este de peste 60%.

„La nivelul învăţământului preuniversitar rata de vaccinare era vineri dimineaţă 66,5%. La nivelul întregului învăţământ, incluzând învăţământul universitar, depăşeşte 70%, mai mult decât dublu faţă de media naţională”, a declarat Sorin Cîmpeanu intr- o emisiune televizata .

De asemenea, ministrul educației a apreciat ca pe ” un progres excepțional ” creșterea ratei de vaccinare a elevilor eligibili: ” Am constat cu reală satisfacţie un progres excepţional în rândul vaccinării elevilor. În două zile am crescut de la 90.000 de elevi de 12 – 15 ani la aproape 96.000 şi  în rândul elevilor de peste 16 ani am crescut de la 250.000 la 259.000 aproape. Sunt ultimele date din platforma de vaccinare. Am atins practic 30% la vaccinarea elevilor”,

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că, vineri dimineaţă, propunerile concrete în legătură cu reluarea cursurilor trebuie stabilite de CNSU, apoi trebuie semnat ordinul comun de către miniştrii de la Sănătate şi Educaţie, astfel încât vineri după-amiază în toate şcolile să fie convocate Consiliile de Administraţie.

De asemenea, toate unitățile de învățământ vor fi obligate ca pe site-ul instituției sa posteze informația referitoare la procentul de vaccinare ( cu cel puțin o doza ) a personalului .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH