16 iulie 2024
No menu items!

APARAT MODERN DE RADIOLOGIE PENTRU COPIII PRAHOVENILOR

Cele mai vizualizate articole

Copiii ploieşteni vor beneficia de servicii moderne de radiologie şi imagistică medicală, în cadrul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, începând cu luna decembrie.
Unitatea medicală, aflată în administrarea municipalităţii ploieştene, a finalizat achiziţia unui aparat nou destinat asigurării unor servicii moderne de radiologie.
De asemenea, Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploieşti se află, în această perioadă, într-un amplu proces de reamenajare.
Prin finalizarea acestor investiţii, începând cu luna decembrie, copiii din oraşul nostru vor avea acces la o paletă extinsă de servicii şi investigaţii medicale, realizate cu echipamente de o calitate superioară, menite să permită medicilor specialişti stabilirea unui diagnostic complet şi corect, într-un timp rapid.
Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploieşti este certificat pentru calitate ISO 9001:2015 şi oferă, cu personal calificat profesional, servicii de radiologie şi imagistică medicală decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies