19 iulie 2024
No menu items!

PRIMARUL DE LA CIORANI, LIBER SĂ SE ÎNTOARCĂ LA PRIMĂRIE

Cele mai vizualizate articole

Primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, reţinut alături de alte două persoane, în dosarul privind furtul sacilor cu buletine de vot din arhiva Judecătoriei Mizil, este liber să se întoarcă la primărie!

Tribunalul Prahova a dispus, azi, punerea lui sub control judiciar, astfel că edilul va reveni la primărie, în condiţiile în care decizia instanţei este definitivă.

Voicu a fost reţinut săptămâna trecută, împreună cu alte două persoane, Judecătoria Ploieşti respingând propunerea procurorilor privind arestarea preventivă. Instanţa de fond i-a plasat pe cei trei în arest la domiciliu, măsură de care Voicu a scăpat azi definitiv.

În acest dosar, Voicu este acuzat de instigare la sustragerea de probe, iar ceilalţi doi inculpaţi sunt autorul furtului şi un complice.

Buletinele de vot de la alegerile locale organizate în septembrie 2020 în comuna prahoveană Ciorani erau depozitate în arhiva Judecătoriei Mizil, care funcţionează într-o clădire proprietate a Primăriei Mizil, acestea fiind furate în seara zilei de 8 februarie.

Organele de cercetare penală au fost sesizate la data de 23 februarie.

Reamintim că Voicu şi alţi 22 de inculpaţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti într-un dosar privind fraudarea alegerilor locale din septembrie 2020.

„Cu ocazia alegerilor locale din data de 27 septembrie, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi preşedintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea. În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formaţiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formaţiuni politice”, spun procurorii.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies