16 iulie 2024
No menu items!

Dosar penal pentru un profesor de la Colegiul Național I.L.Caragiale!

Cele mai vizualizate articole

La Colegiul Național ”I.L.Caragiale” a avut loc un incident grav, vineri, 17 decembrie, un elev de gimnaziu, clasa a V-a, ar fi fost lovit de un profesor, în incinta școlii, după terminarea orelor de curs. Echipajul de poliție sosit la fața locului l-a condus la secție pe profesorul, presupus agresor. Cu greu am putut obține de la IJP Prahova un răspuns privitor la incidentul de la Colegiul Național ”I.L.Caragiale Ploiești:”Cu privire la aspectele prezentate, polițiștii fac verificări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Vă asigurăm de întreaga noastră corectitudine și disponibilitate în rezolvarea cu celeritate a problemelor cetățenești ce intră în competența de soluționare a Poliției”.

În paralel cu ancheta poliției, are loc și una internă în cadrul CN ”I.L.Caragiale”. Din păcate, până la această oră nu avem un răspuns de la conducerea Colegiului, dar de la ISJ Prahova se confirmă ancheta internă.

Update: Am fost contactați de conducerea Colegiului care a confirmat faptul că se derulează o anchetă internă, în paralel cu ce a poliției.

5/5 - (3 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (3 votes)

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies