2 octombrie 2023
No menu items!

Au vândut peste 3,7 kg de cannabis, dar au fost prinși în flagrant!

Cele mai vizualizate articole

La data de 22 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au prins, în flagrant delict, două persoane, după ce acestea ar fi vândut peste 3,7 kilograme de cannabis.

Din cercetări a reieșit că, o a treia persoană ar fi sprijinit activitatea infracțională a celorlalte două, în sensul că ar fi depozitat, pregătit și transportat drogurile destinate comercializării.

Astfel, ieri, 22 august, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 3 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu, fără drept.

Ulterior, cele 3 persoane au fost arestate preventiv de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN PRAHOVEAN A RĂMAS FĂRĂ MAŞINĂ DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND SACI CU GUNOI LA MARGINEA PĂDURII

Un prahovean a rămas fără maşină, după ce jandarmii l-au prins aruncând saci cu gunoi la marginea pădurii. Incidentul a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH