6 februarie 2023
No menu items!

„COPACUL PĂCII” VA FI PLANTAT ÎN CAPITALĂ DE COPII AI MILITARILOR CĂZUŢI LA DATORIE

Cele mai vizualizate articole

Un „Copac al Păcii” va fi plantat, mâine, în Parcul Carol I din Capitală, de către copii ai personalului român decedat în acţiuni militare, misiuni şi operaţii internaţionale.

Este vorba despre un stejar, copacul naţional al României, care va fi plantat în cadrul unei acţiuni de onorare a sacrificiul militarilor români căzuţi la datorie pentru pace în afara teritoriului naţional.

Activitatea este organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Păcii şi promovează prietenia şi înţelegerea între naţiuni, arată sursa citată.

În faţa „Copacului Păcii” va fi fixată o coloană metalică pe care sunt inscripţionate elementele de identificare ale copacului şi prilejul cu care acesta a fost plantat.

La sfârşitul ceremoniei de plantare, vor fi depuse flori şi vor fi ţinute momente de reculegere la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I şi la Monumentul eroilor căzuţi în teatrele de operaţii din Parcul Tineretului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Măgurele soldat cu două victime!

Noaptea trecută, în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH