19 aprilie 2024
No menu items!

„COPACUL PĂCII” VA FI PLANTAT ÎN CAPITALĂ DE COPII AI MILITARILOR CĂZUŢI LA DATORIE

Cele mai vizualizate articole

Un „Copac al Păcii” va fi plantat, mâine, în Parcul Carol I din Capitală, de către copii ai personalului român decedat în acţiuni militare, misiuni şi operaţii internaţionale.

Este vorba despre un stejar, copacul naţional al României, care va fi plantat în cadrul unei acţiuni de onorare a sacrificiul militarilor români căzuţi la datorie pentru pace în afara teritoriului naţional.

Activitatea este organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Păcii şi promovează prietenia şi înţelegerea între naţiuni, arată sursa citată.

În faţa „Copacului Păcii” va fi fixată o coloană metalică pe care sunt inscripţionate elementele de identificare ale copacului şi prilejul cu care acesta a fost plantat.

La sfârşitul ceremoniei de plantare, vor fi depuse flori şi vor fi ţinute momente de reculegere la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I şi la Monumentul eroilor căzuţi în teatrele de operaţii din Parcul Tineretului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies