10 august 2022
No menu items!

AGLOMERAȚIE ȘI TENSIUNI, ÎN NOAPTEA ACEASTA, LA VAMA NĂDLAC. ROMÂNII SE ÎNTORC DIN ITALIA

Cele mai vizualizate articole

Aglomeratie mare și tensiune, in aceasta noapte, la intrarea in România prin punctul de frontiera terestra de la Nadlag 2.
La punctul vamal sunt coloane de sute de mașini cu romani care se întorc in țara din Italia. Autoritățile vamale le solicita sa completeze declarațiile de intrare in țara și încerca sa- i convingă sa accepte sa fie conduși la un centru de carantina din județul Arad, situat la câteva zeci de km de vama.
De la apariția epidemiei de coronavirus și pana in prezent, aproximativ 40 000 de persoane au intrat in România, venind din Italia.
Inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române, Ioan Buda, a afirmat, marţi, că, din 23 februarie şi până în prezent, peste 40.000 de persoane care au avut punct de plecare sau au tranzitat Italia au intrat în România.
”Până în prezent, din Italia sau cei care au tranzitat Italia şi au ajuns în România, din 23 februarie până în prezent, au intrat în ţară 40.612 persoane, dintre care peste 34.000 sunt români şi 3.800 sunt italieni, iar 2.500 – alte cetăţenii”, a declarat Ioan Buda, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.
Noile norme impuse in România ii obliga pe toți cei care se întorc din zonele cu risc epidemiologic sa între in carantina timp de 14 zile, in spațiile special amenajate in județele de granița pe unde aceștia intra in țara.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH