13 mai 2024
No menu items!

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

Cele mai vizualizate articole

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente medicale de protectie și consumabile in valoare de peste 130 milioane lei, toate prin achiziție  directa (fără licitație).

Necenzurat PH a verificat in Sistemul Electronic de Achiziții Publice cele mai mari contracte încheiate și a constatat ca Spitalul Județean Ploiesti a plătit cel mai mare preț pentru maștile de protectie FFP2, 60 de lei/ bucata, in total 270.000 lei, „norocoasei” firme Three Pharm.

In timp ce managerul spitalului ploieștean și- a permis sa plătească la „preț de lux” o astfel de masca, dând 60 de lei pe o bucata, Spitalul Județean Cluj a achiziționat aceleași măști cu 42 lei. Cele mai mici preturi au fost de 13 lei, achitat de Serviciul de Ambulanță Județean Bihor si de Asociația Magic doar 12,53 lei bucata.

Un preț nejustificat de mare a plătit Spitalul Județean Ploiesti, pe 7 aprilie, firmei Velmed Internațional , pentru furnizarea a 7000 de măști FFP2( KN 95). Prețul plătit pentru o astfel de masca a fost de 33 lei, in timp ce Administrația Spitalelor Bucuresti a plătit pentru exact același tip de masca 15 lei / bucata, Serviciul de Ambulantă Bihor 16 lei/bucata iar UM 02464 Bucuresti 18 lei/ bucata.

Păstram respectul pentru medicii spitalului care depun eforturi in lupta cu noul coronavirus, dar nu putem lasa nesemnalat jaful din banii publici practicat de echipa managerială a spitalului ploieștean.

4.2/5 - (19 votes)

Evaluează articolul

4.2/5 - (19 votes)

Cele mai noi știri

Consiliul Județean Prahova aduce clarificări asupra incidentului de vinerea trecută

Consiliul Județean Prahova aduce o serie de clarificări, în urma  articolelor apărute în media prahoveană și națională, despre un......
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies