23 februarie 2024
No menu items!

”Putem castiga orice lupta, cu o singura conditie: sa fim uniti”- precizeaza presedintele Romaniei Klaus Iohannis

Cele mai vizualizate articole

Klaus Iohannis a evaluat, marti seara, drept eficiente masurile anti-coronavirus luate de Guvernul condus de Ludovic Orban. Presedintele a facut apel la responsabilitatea tuturor romanilor, sa evite deplasarile care nu sunt necesare.

„Acum e momentul sa fim buni cetateni, de asta depinde sanatatea si viata noastra. Am demonstrat ca putem castiga orice lupta, cu o singura conditie: sa fim uniti. Fac un apel la romani, sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare, mai ales in zone aglomerate”, a spus Klaus Iohannis.

„Riscul unei pandemii ramane ridicat, combaterea coronavirusului presupune un efort coordonat la nivel national, european si global. Europa este in stare de mobilizare. Protejarea cetatenilor europeni este prioritatea zero”, a declarat presedintele, la Cotroceni, dupa un summit prin videoconferinta cu liderii UE.

„Numai impreuna vom reusi sa prevenim efecte grave asupra economiilor europene”, a adaugat Iohannis, care a mentionat ca miercuri, la ora 11:00, i-a convocat la Cotroceni pe premierul Orban si pe ministrul de Finante.

Presedintele a facut si un apel la responsabilitate: „Dragi romani, depinde de fiecare dintre noi sa limitam imbolnavirile. Fac apel la responsabilitatea fiecaruia: Respectati cu strictete masurile luate de Guvern. Vreau sa transmit si un mesaj de solidaritate pentru compatriotii nostri din Italia. Am cerut autoritatilor sa fie mobilizate pentru a ajuta romanii din Italia care solicita asistenta”.

Klaus Iohannis le-a cerut si politicienilor sa nu incerce sa obtina capital electoral din criza coronavirusului: „La fel de nocive sunt rafuielile politice si incercarile unora de a castiga capital electoral”.

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la finalul unui summit de urgenta al UE, prin videoconferinta, a carui tema este raspandirea cazurilor de coronavirus in toate cele 27 de state UE.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZECI DE ELEVI AI UNUI LICEU DIN PLOIEŞTI AU PRIMIT BURSE… FĂRĂ A TRECE PE LA ŞCOALĂ

Zeci de elevi ai Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii "Victor Slăvescu" au primit burse, deşi nu au fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies