23 ianuarie 2022
No menu items!

FIICA PRIMARUL DIN DEVA A FOST INFECTATA CU COVID -19 – ESTE CAZUL 140

Cele mai vizualizate articole

Fiica primarului municipiului Deva,Florin Oancea, a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Aceasta a fost internata la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, alături de tatăl ei.

Rezultatele testelor efectuate soției edilului și fiului au ieșit negative, nefiind infectați cu COVID-19.
Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Deva printr-o postare pe rețelele de socialiazare .

„Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19.  Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV – şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea”, a scris Florin Oancea.
 

Sâmbătă, primarul municipiului Deva, Florina Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae, şi deputatul Lucian Heiuş au fost confirmaţi cu coronavirus, ei fiind transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde sunt trataţi. Toți trei sunt contați direcți ai senatorului de Constanța, Vergil Chitac.

Confirmarea infectării primarului municipiului și a administratorului public a paralizat activitatea întregii administrații din Deva . 60 de angajați ai primariei sunt in autoizolare, iar activitatea instituției se desfășoară doar online .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

123 de persoane salvate în ultimele 24 de ore de către salvamontiști

Salvamontiștii au fost din nou la datorie. În ultimele 24 de ore la Dispeceratul Național Salvamont, s-au primit 104...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH