28 mai 2022
No menu items!

SECȚIA DE OBSTRETICĂ – GINECOLOGIE DE A SPITALULUI SANCONFIND RĂMÂNE ÎNCHISĂ PANA LUNI,5.04 . DOCTORIȚA INFECTATA CU COVID-19 LUCRA IN ACEASTA SECȚIE

Cele mai vizualizate articole

Sectia de Obstretică – Ginecologie a Spitalului Sanconfind din Poiana Câmpina va fi închisă pana luni, 5 aprilie.

Decizia a fost luată la recomandarea DSP, după ce o doctorița care activa in acesta secție a fost confirmată ca fiind infectata cu COVID -19 și internata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti.

Toate persoanele și familiile acestora care în ultima săptămână au mers la SanConfind, care au intrat în contact cu personalul din secția menționată, cât și familiile cadrelor medicale de la spital trebuie să se autoizoleze la domiciliu pe o perioadă de 14 zile și să anunțe medicul de familie în cazul prezentării unor simptome specifice coronavirusului (dureri în gât, febră, tuse seacă, oboseală).

Conform declaratiei asistentei  șefă de la SanConfind, Gabriela Grozea, toate femeile internate la Maternitatea SanConfind, care au născut deja, au fost externate, iar gravidele programate să nască la SanConfind în perioada imediat următoare au fost redirecționate către maternitățile din județ indicate de DSP. În același timp, toate persoanele din spital, care au venit în contact cu medicul infectat cu noul coronavirus, se află în autoizolare și vor fi testate, la rândul lor. Desemnează , au fost prelevate testele pentru COVID-19 asistentelor medicale , rezulatele acestora fiind așteptate in următoarele 24 de ore .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Festival la ceas aniversar!

Devenit o tradiție, Festivalul Național al Teatrelor de Revistă pentru Copii a ajuns la ediția cu numărul 25! Doar...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH