21 aprilie 2024
No menu items!

LA PLOIESTI A INCEPUT DEZINFECTIA SCĂRILOR DE BLOC! ATENTIE ! SUBSTANȚA POATE FI UȘOR IRITANTĂ

Cele mai vizualizate articole

La Ploiesți a început acțiunea de dezinfecție a tuturor blocurilor. In cursul zilei de astăzi acțiunea s-a derulat in cartierul Nord –  în zona Cameliei, de la Școala nr. 8 până la Complexul Mic, Găgeni-Polux-Castor.

In cursul zilei de vineri, 3 aprilie, acțiunea de dezinfecție se va derula pe scările blocurilor de pe străzile C-tin Brezeanu, Grindului, Andrei Muresan, Tarnavei, Trotus, Tarnavei, Cibinului, Șoseaua Nordului, , Gagei , Polux și Castor.

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre,  a dispus  demararea acțiunilor de dezinfectare la nivelul blocurilor de locuințe din municipiu, în conformitate cu prevederile art. 6 din Ordonanța militară nr. 4/ 29.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19. Astfel, municipalitatea va derula, periodic, prin operatorul S.C. Coral Impex S.R.L., acțiuni de dezinfectare la nivelul asociațiilor de proprietari, aflate pe raza municipiului Ploiești.

Substanta utilizată în cadrul acestor lucrări  este pe bază de peroxid de hidrogen si este avizată de Ministerul Sănătății. Aceasta poate fi ușor iritantă asupra epidermei și ochilor astfel că, rugăm cetățenii să nu stea în aria de pulverizare a produselor.

Precizăm că, dupa minim 1 oră de la terminarea tratamentului de dezinfecție, beneficiarii acestui serviciu au obligația de a aerisi spațiile care au fost supuse tratamentelor, timp de minim 1 oră.

De asemenea, copiii, persoanele în vârstă sau bolnave, animalele și în special persoanele cu probleme respiratorii sau astmatice sunt rugate să circule numai după 2 ore de la efectuarea serviciului de dezinfecție.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies