28 mai 2022
No menu items!

BORIS JOHNSON A FOST TRASFERAT LA TERAPIE INTENSIVA

Cele mai vizualizate articole

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, a fost transferat la secția de terapie intensivă a spitalului în care este internat, a anunțat , in aceasta seara,BBC .

Boris Johnson a fost confirmat cu coronavirus în urmă cu 10 zile.

Prim- ministrul britanic, în vârstă de 55 de ani, a fost internat, duminică, la spitalul Saint Thomas din Londra, cu „simptome persistente” de Covid-19, după ce nu a reușit să învingă virusul timp de 10 zile de la momentul infectării. Boris a declarat, în urmă cu două zile că are în continuare febră ridicată din cauza coronavirusului.

Purtătorul de cuvânt al guvernului britanic a afirmat că transferul premierului la secția de terapie intensivă a fost făcută la sfatul echipei medicale care se ocupă de el și că în acest moment acesta primește o „îngrijire excelentă”.

Din primele informații , premierul britanic nu a fost intubat și nu a fost necesară ventilarea mecanica .

„În cursul după-amiezei, starea prim-ministrului s-a agravat, iar la sfatul echipei sale medicale, el a fost transferat în secția de terapie intensivă a spitalului”, se arată într-un comunicat al guvernului de la Londra.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH