20 octombrie 2021
No menu items!

LA SINAIA, PURTAREA MĂȘTII DE PROTECTIE ESTE OBLIGATORIE. AMENZILE SUNT ÎNTRE 300-2500 LEI

Cele mai vizualizate articole

Comandamentul Local pentru Situații de Urgenta Sinaia, la propunerea primarului Vlad Oprea, a decis ca purtarea măștii de protectie devine obligatorie incepand cu data de 15. aprilie.

Orice persoana găsita pe strada sau in orice spațiu public fără masca va fi sancționată cu amenda între 300 și 1000 lei.  Reprezentatii societăților ( persoane juridice ) vor plăti o amenda  contravenționala in valoare de 2500 lei .

„Prin mijloc de protecție a gurii și nasului se înțelege: orice tip de mască de protecție inclusiv cele din material textil, eșarfe, fulare sau articole vestimentare care acoperă integral nasul și gura, astfel încât să nu permită eliminarea de secreții. ” se precizeaza in hotărârea Comitetului Local .

 Măsura se aplică începând cu data de 15.04.2020 pentru toate persoanele care circulă în afara locuinței/gospodăriei.

Angajatorii/persoanele juridice de pe raza orașului Sinaia au obligația de a asigura angajaților mijloace de protecție a gurii și nasului. Angajatorii vor comunica angajaților că este obligatorie purtarea mijloacelor de protecție.

Agenții economici (magazine alimentare, farmacii și alte unități care nu au fost închise ca urmare a stării de urgență în care ne aflăm) precum și operatorii mijloacelor de transport în comun au obligația de a afișa la loc vizibil  materialul informativ pus la dispoziție de Primăria Orașului Sinaia.

Reamimtim ca Primăria Sinaia a distribuit măști de protectie fiecărui locuitor al orașului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Alte 9 unități de învățământ prahovene intră în sistemul online

În urma ședinței CJSU Prahova de astăzi a fost aprobată o nouă Hotărâre, prin care au fost trecut în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH