25 octombrie 2021
No menu items!

LA UNIVERSITATEA PETROL -GAZE DIN PLOIESTI SE VOR FACE DEZINFECTANȚI

Cele mai vizualizate articole

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti a luat inițiativa de a furniza două produse dezinfectante, unul pentru spălarea mâinilor şi celălalt pentru spălarea suprafeţelor solide (pardoseli, căi rutiere, trotuare etc.) cu eficienţă în îndepărtarea virusului SARS-CoV-2.

Autorităţile locale si au asumat  sprijinul în procurarea materiilor prime necesare şi in susţinerea procesului de omologare a celor două produse.

,,Odată cu sosirea acestor materiale, care se preconizează a avea loc în cursul zilei de mâine, cadrele didactice şi tehnicienii din cadrul Facultăţii Tehnologia Petrolului şi Petrochimie vor sintetiza primele mostre de produse care vor fi imediat transmise către instituţiile abilitate spre a le omologa. În urma omologării acestora, se va trece la producerea în cantităţi care să permită distribuirea lor către zonele care au cea mai mare nevoie de ele”, precizeaza conf. Daniela Popovici, decanul Facultatii TPP. De asemenea, „UPG Ploieşti şi-a declarat intenţia de a participa şi la competiţia lansată de UEFISCDI, şi anume Soluții 2020 (SARS-CoV-2),prin depunerea unui proiect care va propune o soluţie alternativă pentru managementul epidemiei de  Covid19 în comunitate „- se precizeaza intr- un comunicat de presa emis de universitate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PLOIEŞTIUL VA AVEA… SCRUMIERE STRADALE

Un număr de 200 de scrumiere stradale vor fi montate in municipiul Ploiești în colaborare cu BAT și Green...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH