20 octombrie 2021
No menu items!

IN ROMÂNIA SE MENȚINE TRENDUL CRESCĂTOR AL CAZURILOR DE COVID-19 . 351 DE NOI CAZURI CONFIRMATE ȘI 19 DECESE ÎNREGISTRATE IN ULTIMELE 24 DE ORE

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore, la nivel național, au fost confirmate 351 de noi cazuri de infectare cu COVID -19,  pe teritoriul României, fiind înregistrate , pana astăzi, 8.418  de persoane infectate cu noul coronavirus.

Cele mai multe cazuri sunt confirmate in județele Suceava ( 2019) , Arad ( 391 ) și Hunedoara ( 385 ).

In Bucuresti , au fost confirmate pana in prezent 977 de cazuri de infectare cu COVID-19.

In sectiile ATI din țara sunt internați 248 de pacienți. 

Numarul persoanelor decedate din cauza infectiei cu COVID-19 a ajuns la 417 , acestea au fost internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj.

La nivelul județului Prahova , 51 de persoane au fost infectate cu COVID-19 , de la începutul epidemiei , dintre acestea 10 sunt cadre medicale din Spitalul Sanconfind Poiana Câmpina și de la Spitalul Municipal Câmpina . O singura persoana in vârsta de 84 de ani infectata cu COVID-19 este internata la sectia ATI a Spitalului Municipal Câmpina . Din fericire , pana in prezent , in județul Prahova NU s- a înregistrat niciun deces .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Alte 9 unități de învățământ prahovene intră în sistemul online

În urma ședinței CJSU Prahova de astăzi a fost aprobată o nouă Hotărâre, prin care au fost trecut în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH