1 decembrie 2023
No menu items!

O SCHIMBARE SALUTARA, ȚINUTA SECRETA DE BIROUL DE PRESA AL POLITIEI PRAHOVENE – A FOST ÎNLOCUIT ȘEFUL IJP PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

Politistii prahoveni au vrut sa câștige ” intrecerea socialista ” in aplicarea amenzilor in aceasta perioada a stării de urgentă , deși premierul Ludovic Orban a spus de nenumărate ori ca trebuie sa înceteze aceste practici in rândul oamenilor legii.

După doua săptămâni in care politistii prahoveni și- au demonstrat incapacitatea de a prinde un evadat de la Penitenciarul Ploiesti, dar au amendat mamaitele care vând ceapa verde la piata sau pensionari ieșiți la farmacie fără declarație pe proprie răspundere , a venit momentul schimbării ” gărzii vechi ” rămasa din timpul ministrei Carmen Dan și a Guvernului Dancila , la conducerea Inspectoratului Județean de Politie Prahova.

Incepand de astăzi, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisarul șef de poliție Marian Iorga a fost împuternicit să îndeplinească , atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Marian Iorga are 45 de ani și s-a născut la Brăila. A absolvit Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, în anul 1995, Facultatea de Drept din cadrul Universității Ecologice București, cu susținerea licenței la Academia de Poliție „Al.I. Cuza” București, a obținut o diplomă de masterat în Drept Comercial European la Universitatea Română de Ştiinţe şi Arte „Gheorghe Cristea” Bucureşti și o diplomă de masterat în Managementul Cooperării Poliţieneşti Internaţionale la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.
Marian Iorga și- a început activitatea ca agent operativ în cadrul IJP Prahova, apoi a lucrat la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. În perioada 2006 – 2009 a fost șeful Serviciului de Investigaţii Criminale la Poliţia Sector 5 din cadrul DGPMB, din 2009 până în 2013 a condus Serviciul furturi de autovehicule din cadrul DGPMB, apoi a fost șeful Serviciului de investigații criminale.

Din 2014 până în prezent a fost șeful IJP Călărași.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH