14 iulie 2024
No menu items!

CARE SUNT ȚĂRILE EUROPENE DIN CARE ROMANII SE VOR PUTEA ÎNTOARCE FĂRĂ SA MAI INTRE IN AUTOIZOLARE

Cele mai vizualizate articole

Președintele Klaus Iohanis a anuntat, marți, ca incepand cu data de 15 iunie, chiar dacă se va păstra starea de alerta,  se vor lua mai multe măsuri de relaxare. Printre măsurile prezentate de președintele Iohannis se număra și întoarcerea in țara fără intrarea in izolare la domiciliu.

Criteriul care va sta la baza selectării țărilor din care, la intoarcere, romanii nu vor mai fi obligați sa între in izolare se bazeaza pe o formula de calcul: sa se înregistreze o medie de maxim 5 cazuri noi de infectare cu SARS COV2/zi, la un milion de locuitori, in ultimele 14 zile.

Măsura ii va avantaja atat pe românii care doresc sa plece in concediu cât și pe cei care locuiesc in aceste tari și vor sa se întoarcă in România in aceasta vara .

Țările europene care se încadrează, astăzi, in acest barem sunt: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Norvegia, Slovenia, Slovacia și Ungaria.

Italia (cu o medie de 6,1 cazuri noi / 1 milion locuitori / pe zi in ultimele 14 zile) este foarte aproape de pragul impus de autoritățile romane, in timp ce tari ca Marea Britanie și Spania sunt inca departe de a indeplini acest criteriu de relaxare .

Dacă ar fi sa aplicam  aceeași formula României, nici țara noastră nu s- ar putea încadra in baremul  de doar 5 cazuri noi la milionul de locuitori / zi, in ultimele 14 zile media  fiind de 8,63.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT! PRAHOVA FIERBE! COD ROȘU DE CANICULĂ, TEMPERATURI PESTE 40 DE GRADE!

Situație fără precedent în România! În această perioadă, este în vigoare un Cod rosu de canicula valabil pentru mare...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies