24 iunie 2024
No menu items!

EXCLUSIV : CEL PUȚIN 20 DE VÂRSTNICI DE LA CASA DE BĂTRÂNI DIN IZVOARELE SUNT INFECTAȚI CU COVID

Cele mai vizualizate articole

Surse din Casa de bătrâni de la Izvoarele vorbesc despre cel puțin 20 de asistați vârstnici care sunt infectați cu COVID -19.

Sunt așteptate rezultatele testelor și pentru restul de persoane vârstnice . In Casa de bătrâni de la Izvoarele sunt asistate 68 de persoane vârstnice, toate fiind testate in ultimele 24 de ore.

Va reamintim ca 19 din cei 34 de angajați ai centrului de la Izoarele au fost deja confirmati ca infectați cu noul coronavirus . Cadrele depistate pozitiv au fost internate.

DSP a dispus ca personalul care a fost testat și are rezultate negative să rămână în izolare la locul de muncă și să asigure continuitatea serviciilor, cu luarea unor măsuri suplimentare de protecție.  

La acest centru au fost efectuate anterior doua rânduri de teste COVID. Ultimele rezultate pentru angajatii de la centrul de la Izvoarele au  sosit pe 6 iunie și toate au fost negative.

De la începutul epidemiei  și până în prezent, in județul Prahova , 277 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. ( între acestea nu se regăsesc , inca , noile cazuri ale vârstnicilor de la căminul de bătrâni din localitatea Izvorele ) .

ComitetulJudețean pentru Situații de Urgență Prahova, la propunerea DSP, a decis retestarea tuturor angajaților din centrele de îngrijire a persoanelor adulte din județ.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies