9 august 2022
No menu items!

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, NELU TĂTARU : PUTEM GESTIONA SITUATIA, DAR HAIDEȚI SA RESPECTAM REGULILE! SE DISCUTA DE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTA

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Sănătății a anuntat , in aceasta dimineața , că autoritățile discută și despre necesitatea prelungirii stării de alertă după 15 iulie, în funcție de cum va evolua răspândirea coronavirus.

Nelu Tătaru a anunțat că în acest moment criza COVID-19 este ținută sub control în continuare și că, în prezent, se lucrează la un proiect legislativ care va reglementa articolele declarate neconstituționale.

Ministrul sănătății a precizat că pacienții infectați cu coronavirus care vor să iasă pe propria răspundere din spital vor răspunde în fața legii, în temeiul articolului pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dacă se va dovedi, în urma unei anchete epidemiologice, că sunt responsabili de infectarea altor persoane.

Mnistrul Sănătății, Nelu Tătaru, și secretarul de stat, Bogdan Despescu, au susținut in aceasta dimineața o conferința  de presă  după întâlnirea premierului Ludovic Orban cu miniștri și șefi de instituții cu atribuții de control în contextul crizei COVID-19.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH