19 aprilie 2024
No menu items!

DUMINICA VOR FI 5 CURSE DE TRAP LA HIPODROM FĂRĂ SPECTATORI

Cele mai vizualizate articole

Hipodromul Ploieşti va găzdui, duminică, de la ora 10.10, cinci curse de trap, main-eventul reuniunii fiind Premiul municipiului Ploieşti.
Reuniunea va debuta la ora 10.10 cu Premiul Manuc şi va continua, la 10.30, cu Premiul Nurofen – Fortuna Gold şi, la 10.55, cu Premiul Speranţelor. La ora 11.30 se va ţine Premiul Nedelcu, pentru ca, de la ora 12.00, să aibă loc cea mai importantă cursă a zilei, Premiul Municipiului Ploieşti – Fortuna Silver.
Din cauza restricţiilor din această perioadă, evenimentul va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii trapului să poată urmări, totuşi, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

(fotografie cu caracter informativ)

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies