19 aprilie 2024
No menu items!

FARMACIILE MEDIMFARM ADUC ÎN ROMÂNIA PRIMELE TESTE COVID CU REZULTATE IN 30 DE MINUTE ȘI PRECIZIE DE 99%

Cele mai vizualizate articole

MEDIMFARM S.A. Ploiesti, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, in calitate de distribuitor exclusiv pentru România, a testelor “Standard Q Covid-19 Ag”, primele și până în acest moment singurele teste avizate de catre Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen (conform document atașat). Testele sunt capabile să identifice rapid proteina specifică virusului în exudatul nasofaringian al pacientului (rezultatul se obține în decurs de 15 – 30 de minute). Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, acestea sunt un instrument de încredere in diagnosticare.

Testele sunt produse de catre SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial in domeniul diagnosticării in vitro, prin inovatii tehnologice continue. Acestea respectă Directiva 98/79/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro.

Incepând de maine, 17 oct 2020 testele “Standard Q Covid-19 Ag” pot fi achiziționate de la depozitul Medimfarm – Ploiești, str.Târgoviștei nr.11, tel.0746245175, office@medimfarm.ro.

Informații suplimentare se pot obtine si in farmaciile Medimfarm Topfarm, ale căror adrese și numere de telefon sunt disponibile pe site-ul www.medimfarm.ro/pharmacies.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

PREOTUL TĂNASE DE LA VALEA PLOPULUI: FETELE FRUMOASE ATRAG BĂIEŢII, IAR APOI EI INTRĂ LA PUŞCĂRIE. DACĂ EI FAC PUŞCĂRIE, SĂ FACĂ ŞI ELE

Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului a declarat, la Constanţa, că fetele care sunt agresate sexual ar trebui...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies