4 mai 2024
No menu items!

ROBERTA ANASTASE : APROAPE 7.000 DE SENIORI PRAHOVENI VOR PRIMI CARDURI PENTRU O MASĂ CALDĂ

Cele mai vizualizate articole

Deputatului PNL, Roberta Anastase, a anunțat, astăzi, ca aproape 7.000 de pensionari din județul Prahova vor beneficia, începând  cu luna decembrie, de carduri pentru o masa calda.

” Am avut, astăzi, o discuție cu prefectul județului Prahova, domnul Cristian Ionescu, cu privire la aplicarea prevederilor OUG nr. 115/2020 care se referă la asigurarea unei mese calde pentru persoanele în vârstă. M-am bucurat să constat că Prahova este pe primele locuri din țară în ceea ce privește implementarea acestui program destinat uneia dintre cele mai vulnerabile categorii de cetățeni. 

Săptămâna aceasta a început distribuirea celor 6.963 de carduri destinate persoanelor în vârstă de peste 75 de ani din județul Prahova, ale căror venituri nu depășesc indemnizația socială.

Bătrânii noștri vor putea cumpăra de la unități agreate, o masă caldă, in limita a 180 lei/lună. Cardurile vor fi alimentate cu bani după data 7 Decembrie cu sumele retroactive pentru persoanele eligibile începând cu luna septembrie.” – a precizat deputatul , Roberta Anastase , pe pagina sa Facebook.

 

      

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

SURPAREA DE LA SLĂNIC AR PUTEA FI STABILIZATĂ AZI. SE ÎNCEARCĂ UMPLEREA CRATERULUI

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, estimează că în cursul zilei de azi ar putea fi umplut în totalitate craterul...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies