1 februarie 2023
No menu items!

BOMBA ECOLOGICĂ DE LA BRAZI, „DEZAMORSATĂ” DE PREŞEDINTELE CJ! IULIAN DUMITRESCU CERE ANULAREACONTRACTELOR CU ECO BURN

Cele mai vizualizate articole

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, pune capăt poluării masive provocate de activitatea societăţii Eco Burn, al cărei obiect de activitate constă în arderea deşeurilor periculoase. Dumitrescu acerut azi Societăţii Brazi Industrial Parc S.A. să ia toate măsurile prevăzute de lege în vederea rezilierii/încetării contractelor încheiate cu Eco Burn SRL, solicitarea venind la câteva zile după ce conducerea Parcului Industrial l-a informat că Eco Burn SRL nu şi-a respectat obligaţiile asumate prin contractele semnate cu Brazi Industrial Parc S.A.
„Nu voi permite ca judeţul Prahova să mai miroasă a cadavre arse şi să fie groapa de gunoi a României. Prea mult timp, cei aproape 350.000 de locuitori din Ploieşti şi zonele învecinate au fost otrăviţi, sufocaţi de gaze provenite din arderea unor deşeuri periculoase, iar instituţiile locale şi centrale au stat cu mâinile în sân. Am datoria să dezamorsez această bombă ecologică, acest atentat la sănătatea oamenilor care este poluarea, şi fiţi siguri că o voi face”, a declarat Iulian Dumitrescu.
Incineratorul de deşeuri periculoase, inclusiv medicale, administrat de ECO Burn SRL este amplasat în Parcul Industrial Brazi. Acesta a fost inaugurat în 2011 şi a stârnit indignarea locuitorilor din zonă din cauza presupuselor efecte nocive la adresa sănătăţii, dar şi a mirosurilor emanate, greu de suportat.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

HIDRO PRAHOVA oprește apa în municipiul Câmpina pentru remedierea unei defecțiuni accidentale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 2 februarie 2023, între...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH