1 februarie 2023
No menu items!

PRAHOVA: NOI CERCETĂRI PENTRU CONTINUAREA CAMPANIEI ELECTORALE ÎN MEDIUL ONLINE

Cele mai vizualizate articole

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sinaia s-au autosesizat cu privire la faptul că un bărbat a continuat campania electorală în mediul online, prin utilizarea unei rame personalizate pe o platformă de socializare. Din cercetări a rezultat faptul că aspectele sesizate se confirmă, fapt pentru care persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform art. 98, lit. t din Legea nr. 208/2015.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti efectuează cercetări cu privire la faptul că o persoană ar fi distribuit o postare privind susţinerea unui partid politic pentru alegerile parlamentare. Poliţiştii efectuează verificări pentru depistarea persoanei şi sancţionarea conform Legii nr. 208/2015.
Tot astăzi, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 despre o posibilă mită electorală în zona Bariera Bucureşti din municipiul Ploieşti. S-au făcut verificări la faţa locului, iar aspectele sesizate nu se confirmă.

 

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

AVERTIZARE MAE: RISC DE INSECURITATE ÎN LĂCAŞURI DE CULT, LA ISTANBUL

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care locuiesc sau călătoresc în oraşul Istanbul că, în această perioadă, există...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH