19 iunie 2021
No menu items!

MARATONUL VACCINARII INCEPE MAINE, LA PLOIESTI. RESTRICTII DE TRAFIC IN ZONA STADIONULUI

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Maratonul vaccinarii anti-COVID, derulat sub motto-ul ”Start către o viață normală”, începe de maine, de la ora 14.00 și se desfasoara non stop până duminică, la ora 20.00, pe stadionul Ilie Oană.

Pentru a fi respectate prevederile legale privind deplasarea pe timpul nopții, cetățenii care doresc să meargă să se vaccineze după ora 22.00, pot descărca modelul declarației pe proprie răspundere accesând linkul: https://www.politiaromana.ro/files/pages_files/Model-de-declaratie-pe-proprie-raspundere.pdf .

Maratonul Vaccinării va permite celor care doresc să se vaccineze să se adreseze, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Acțiunea, organizată de municipalitate, are ca scop eficientizarea procesului de vaccinare și creșterea gradului de imunizare împotriva COVID-19.

Totodată, pentru buna desfășurare a “Maratonului Vaccinării”, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a municipiului Ploiești a decis restricționarea căilor de acces rutier, aferente străzii Alexandru Vlahuță, dinspre strada Stadionului și strada Mihai Bravu, în zona stadionului Ilie Oana, începând cu data de 14.05.2021, ora 10.00 și până la data de 16.05.2021, ora 22.00.

De asemenea, în cursul acestei zile, a avut loc o întâlnire a nucleului local de coordonare a vaccinării împreună reprezentanții Poliției Naționale, Jandarmeriei și Poliției Locale pentru a pune la punct ultimele detalii legate de organizarea evenimentului.

În acest context, s-a stabilit că intrarea la centrul de vaccinare de la stadionul “Ilie Oană” se va face de pe strada Alexandru Vlahuță, peluza I.

In cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spațiile de așteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

GRECIA A INTRAT ÎN ZONA VERDE. LISTA ŢĂRILOR CU RISC- ACTUALIZATĂ

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat o nouă actualizare a listei ţărilor sau zonelor cu risc epidemiologic...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH