13 aprilie 2024
No menu items!

LECTURI PENTRU 800 DE COPII PRAHOVENI PRIN PROGRAMUL „CITEŞTE-MI 100 DE POVEŞTI!”

Cele mai vizualizate articole

În al doilea an de derulare a programului „Citeşte-mi 100 de poveşti!”, în judeţul Prahova sunt înscrise până în acest moment 15 grădiniţe, cu 800 de copii şi 38 de educatoare.

În primul an al programului, în Prahova au fost certificate 39 grădiniţe-bibliotecă şi 2860 de copii au participat la activităţi zilnice de lectură, sub îndrumarea a 143 de educatoare.

Azi, la Grădiniţa cu Program Prelungit, sat Cocorăştii Caplii, comuna Măgureni, are loc o sesiune de lectură pentru copii în cadrul acestui program.
Sesiunea va fi urmată de o discuţie cu reprezentanţii Asociaţiei OvidiuRo, despre importanţa educaţiei timpurii şi despre modalităţile de colaborare, astfel încât cei mici să beneficieze de experienţe plăcute de învăţare, care să le deschidă apetitul pentru lectură şi cunoaştere.
„Citeşte-mi 100 de poveşti!” este un program naţional de încurajare a lecturii în grădiniţă şi în familie, o iniţiativă a Asociaţiei OvidiuRo în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Culturii, sub egida proiectului „România Educată” şi a pornit de la constatarea că, în primii cinci ani de viaţă, creierul copilului se dezvoltă în proporţie de 95%. De aceea, este important ca fiecare copil să aibă acces la educaţie timpurie de calitate şi să fie expus unor experienţe de învăţare diverse, care să constituie baza dezvoltării sale intelectuale, ca adult.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

FONDURI DISPONIBILE PENTRU SPITALE. COMISIE A CL PLOIEŞTI PENTRU MONITORIZAREA ACTIVITĂŢII PRIMĂRIEI PENTRU CA BANII SĂ NU FIE RATAŢI

O comisie formată din şapte consilieri locali va monitoriza activitatea celor din Primăria Ploieşti pentru a se asigura că...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies