10 august 2022
No menu items!

Roberta Anastase a fost aleasă președinte al Comisiei juridice și politice a APCEMN

Cele mai vizualizate articole

Senstorul liberal, Roberta Anastase,  a fost aleasă  președinte al Comisiei juridice și politice a APCEMN. Parlamentarul prahovean va deține această funcție pentru o perioadă de doi ani.

Iată ce a declarat după reuniunea care s-a desfășurat în sistem online: „Am participat astăzi la cea de-a 58-a reuniune a Comisiei juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN). Ȋn cadrul reuniunii, am obținut votul de ȋncredere al membrilor comisiei pentru a ocupa funcția de președinte al Comisiei juridice și politice a APCEMN, pentru un mandat de doi ani.

Ȋn cadrul ȋntȃlnirii, am fost raportor pe tema creşterii transparenței şi eficienței activității parlamentare prin digitalizare susținȃnd folosirea celor mai noi tehnologii pentru transparentizarea activității noastre. Acest proces este indisolubil legat de lupta ȋmpotriva corupției şi creşterea ȋncrederii oamenilor ȋn instituția legislativă”!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH