29 noiembrie 2021
No menu items!

România este pe deplin angajată în păstrarea climatului de securitate și stabilitate din regiunea Mării Negre- susține deputatul liberal Răzvan Prișcă

Cele mai vizualizate articole

Aflat într-o vizită oficială în România, marți, 20 octombrie, secretarul american al apărării Lloyd Austin a avut o serie de întrevederi cu președintele Klaus Iohannis și cu ministrul interimar al apărării naționale Nicolae Ciucă. Agenda vizitei a cuprins și o deplasare la Baza aeriana Mihail Kogâlniceanu, unde înaltul oficial american s-a adresat forțelor americane și române staționate la Marea Neagră.
În cadrul vizitei sale, Lloyd Austin a reiterat faptul că securitatea şi stabilitatea din regiunea Mării Negre sunt în interesul naţional al SUA și a subliniat importanța cooperării dintre aliații și partenerii din zona Mării Negre, în vederea descurajării și apărării împotriva acțiunilor adverse ale Rusiei în această regiune.
Vizita secretarului american al apărării în România, înainte de Reuniunea Miniștrilor Apărării din statele membre ale NATO, subliniază clar poziția de lider pe care țara noastră o are în cadrul NATO. România a fost și va rămâne în continuare un partener strategic şi un aliat de încredere, ferm implicat în consolidarea politică şi militară a Alianţei Nord-Atlantice, inclusiv a posturii de descurajare şi apărare a NATO pe Flancul Estic şi în regiunea Mării Negre”, a subliniat deputatul PNL Răzvan Prișcă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH