29 noiembrie 2021
No menu items!

CINE ESTE DEPUTATUL PRAHOVEAN CARE AR PUTEA FI MINISTRU ÎN CABINETUL CIUCĂ?

Cele mai vizualizate articole

Un deputat prahovean ar putea fi nominalizat ministru în Cabinetul Ciucă! Este vorba despre Cătălin Predoiu, ales deputat PNL de Prahova la alegerile din 2020.
Deputatul PNL Cătălin Marian Predoiu s-a născut la 27 august 1968. Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (1991), a urmat ulterior un program de instruire în practica dreptului comercial la Baroul din Caen, Franţa (1994), şi a obţinut titlul ştiinţific de doctor (2003) în Drept Comercial, „summa cum laude”, la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.

Cătălin Predoiu a fost ministrul Justiţiei în cabinetul condus de Călin Popescu Tăriceanu (febr.-nov. 2008); în cabinetul condus de Emil Boc (dec. 2008-oct. 2009); ministru interimar al Justiţiei, după ce Guvernul Boc a fost demis prin adoptarea unei moţiuni de cenzură de către Parlament (oct. 2009) şi ministru interimar al Afacerilor Externe (oct. 2009); ministru al Justiţiei în cabinetul Boc IV (23 dec. 2009-6 febr. 2012); ministru al Justiţiei în Guvernul Ungureanu (9 febr.2012-7 mai 2012). De asemenea, el a fost ministru al Justiţiei în Cabinetul Orban.

Din anul 2008 si pâna in prezent Cătălin Predoiu a fost deputat PNL iar in prezent este membru în Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi şi în Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei, iar pâna in anul 2017 a fost membru în Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO .

 

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH