16 iulie 2024
No menu items!

VESTITUL CHIRURG IRINEL POPESCU TRIMIS IN JUDECATĂ PENTRU CA A ÎNCERCAT SA MITUIASCĂ ANCHETATORII DNA

Cele mai vizualizate articole

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) l-au trimis, astăzi,  în judecată pe chirurgul Irinel Popescu, directorul Centrului de Transplant Hepatic din Institutului Clinic Fundeni pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

Irinel Popescu este acuzat că ar fi promis în perioada 2017-2018 că va oferi suma de 100.000 euro unor angajați ai DNA pentru a-i închide alte dosare de corupție.

Conform unui comunicat de presa emis de DNA , procurorii au dispus , astăzi, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților:

POPESCU IRINEL, director al Centrului de Chirurgie Generală si Transplant Hepatic „Dan Setlacec”, din cadrul Institutului Clinic Fundeni din București, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită,

– persoană fizică, administrator al unei societăți comerciale, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au precizat ca in intervalul decembrie 2017 – februarie 2018, chirurgul Irinel Popescu , beneficiind de ajutorul celuilalt inculpat, ar fi promis că va oferi suma de 100.000 euro unor angajați DNA care aveau ca atribuții  instrumentarea și soluționarea unor alte dosare în care cunoscutul medic  era anchetat.

Procurorii susțin ca Irinel Popescu  ar fi fost dispus să ofere anchetatorilor 100 000 euro pentru ca în cauzele respective să se dispună măsuri procesuale favorabile acestuia (în ceea ce privește aplicarea unor măsuri asigurătorii) și în final soluții de netrimitere în judecată.

Ulterior, cu toate aceste „încercări”, la data de 31 martie 2021, Irinel Popescu a fost trimis în judecată in toate dosarele pe care voia sa le ” rezolve ” și care vizau săvârșirea unor infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies