23 ianuarie 2022
No menu items!

Roberta Anastase: ” România primește o nouă tranșă din PNRR în valoare de 1,9 miliarde de euro”!

Cele mai vizualizate articole

Senatorul liberal prahovean, Roberta Anastase, anunță primirea de către România a unei noi tranșe din PNRR, de aproape 2 miliarde de euro. Parlamentarul prahovean speră că aceste fonduri, care vin în completarea primei tranșe, să fie folosite cu succes în proiectele de anvergură ale țării noastre:

”România primește o nouă tranșă din PNRR, în valoare de 1,9 miliarde de euro, reprezentând 13% din valoarea totală a împrumutului.

Această sumă vine în completarea primei tranșe a prefinanțării, pe componenta de grant, plătită de către Comisia Europeană la data de 2 decembrie 2021, în valoare de 1,85 miliarde euro. Împrumuturile din acest program, atrase în condiții foarte avantajoase, vor fi utilizate pentru finanțarea unor proiecte de anvergură pentru România, fie că vorbim de sute de kilometri de autostradă, zeci de mii de locuințe racordate la rețele de apă și canal, facilități pentru digitalizarea a câtorva mii de IMM-uri sau zeci de mii de hectare de reîmpăduriri. Accesul la aceste fonduri este condiționat însă de îndeplinirea reformelor asumate prin PNRR, și de aceea este nevoie de un efort comun al tuturor coordonatorilor”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA: APROAPE 500 DE CAZURI NOI DE COVID. TERAPIA INTENSIVĂ E PLINĂ

Prahova a raportat, azi,  494 dr cazuri noi de COVID si un deces asociat survenit la o femeie de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH