18 mai 2022
No menu items!

Simona Halep de neoprit la AO! Românca nu i-a lăsat nicio șansă celei care a învins-o pe Emma Răducanu

Cele mai vizualizate articole

Simona Halep s-a calificat, fără probleme, în optimi la Australian Open după victoria în fața tenismenei din Muntenegru, Danka Kovinic, 6-2, 6-1. Simona a făcut un nou meci solid la Melbourne Park, confirmând forma bună în care se află. Asta în contextul în care ea a întâlnit în turul al treilea o jucătoare muncitoare, care s-a impus în fața Emmei Răducanu, în trei seturi disputate.

Jucătoarea noastră a etalat pe John Cain Arena acelaşi joc ofensiv arătat în acest an în Australia. Agresivă de pe fundul terenului, Halep şi-a ţinut rivala în mişcare cu diagonale precise şi cu lovituri variate. Simona nu i-a lăsat nicio șansă Dankăi, așa că are drumul deschis spre optimi. Aici o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet. Cele două s-au întâlnit de patru ori în carieră, românca câștigând doar o partidă directă. Însă ultima confruntare dintre cele două a fost în 2015, iar Cornet vine după un meci epuizant, în care s-a bătut cu Tamara Zidansek.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DGASPC Prahova angajează asistenți personali profesioniști

Continuă campania de recrutare de asistenți personali profesioniști în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect B”, proiect...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH