1 februarie 2023
No menu items!

IULIAN DUMITRESCU: LIBERALII AU FOST MAI UNIŢI CA NICIODATĂ ÎN ULTIMUL TIMP

Cele mai vizualizate articole

Reprezentanţii PNL au fost mai uniţi ca niciodată în ultimul timp, arătând curaj, determinare şi colegialitate, a declarat, azi, prim-vicepreşedintele liberalilor, Iulian Dumitrescu, la Consiliul Naţional al formaţiunii.

„La Congresul de anul trecut am fost, din păcate, într-un fel de poveste Iliescu – Vadim, pe care sper să nu o mai trăim vreodată în Partidul Naţional Liberal. Între două rele, am ales răul cel mai mic, iar în campania internă lungă şi dură s-au provocat destule răni, care au rămas şi au rămas destule resentimente. În aceste zile de semnături şi telefoane, de agitaţie, am fost mai uniţi ca niciodată în ultimul timp. Am arătat curaj şi determinare şi mai ales colegialitate şi camaraderie. Am fost cam toţi pentru unul şi unul pentru toţi”, a spus Iulian Dumitrescu.

El a opinat că PNL este un partid cu personalitate.

„Suntem la un consiliu naţional extraordinar, care va convoca un congres extraordinar pentru alegerea noului preşedinte al partidului. E o situaţie ieşită din comun, care arată tuturor că avem un partid viu, un partid cu personalitate. Gata cu întrebări de genul <Când faceţi ceva?>”, a adăugat Iulian Dumitrescu.

Consiliul Naţional al PNL a stabilit că, în data de 10 aprilie, de la ora 11.00, va avea loc Congresul extraordinar al partidului, pentru alegerea unui nou preşedinte al formaţiunii.

Termenul pentru depunerea moţiunilor va fi miercuri, 6 aprilie, ora 18.00 iar dezbaterile în cadrul comitetelor directoare judeţene vor trebui să aibă loc până vineri, ora 22.00. Un proiect de moţiune va fi acceptat dacă va avea susţinerea a cel puţin zece hotărâri de comitete directoare judeţene.

Gheorghe Flutureste cel care va deţine funcţia de preşedinte interimar al PNL, până la organizarea Congresului extraordinar al formaţiunii.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

BARIERA PARCĂRII DE PE STRADA CUZA VODĂ, VANDALIZATĂ DE UN ŞOFER NERVOS

Bariera automată a parcării supraterane situată pe strada Cuza Vodă din Ploieşti a fost vandalizată noaptea trecută de un...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH