9 august 2022
No menu items!

38 PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ÎNTR-UN DOSAR DE CORUPŢIE. 26 DE PERSOANE LA AUDIERI

Cele mai vizualizate articole

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul Investigaţii Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, efectuează azi 38 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal, în care sunt cercetate fapte de corupţie.

Percheziţiile au loc în judeţul Prahova, la domiciliile persoanelor fizice, bănuite de săvârşirea faptelor cercetate.

În cadrul activităţilor procedurale, se urmăreşte descoperirea şi ridicarea mai multor autovehicule, precum şi mijloace de probă, care urmează a fi administrate ca probatoriu, pentru stabilirea stării de fapt.

Vor fi puse în aplicare 26 de mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităţilor de parchet şi poliţie, pentru audieri.

La activităţi participă procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, alături de poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova şi jandarmi.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH