18 mai 2022
No menu items!

INVESTIŢIILE LA SALINA SLĂNIC NU VIN ÎNCĂ. LA CE „SE AŞTEAPTĂ” MINISTRUL ECONOMIEI

Cele mai vizualizate articole

Investiţiile la Salina Slănic Prahova se lasă aşteptate… Ministrul Economiei, Florin Spătaru, care a fost azi la Slănic, ne-a spus la ce „se aşteaptă”, însă nu a părut convins că aşteptările sale vor fi îndeplinite.

„La Slănic mă aştept ca, anul viitor, combina pe care o achiziţionăm anul acesta pentru Praid să fie pe bugetul de investiţii şi la Slănic Prahova, să uşurăm capacitatea de exploatare a sării şi să eliminăm riscurile suplimentare pe care le avem şi, de asemenea, o investiţie absolut necesară într-o unitate de ambalare pentru a putea să intrăm pe piaţă cu un design bun, frumos şi să ne aflăm pe fiecare raft al magazinelor şi al unităţilor de desfacere. Pe partea turistică ştiu că acel lift cu care se cobora în Mina Unirea nu mai funcţionează din 2014, mi se pare o investiţie absolut necesară. Am discutat şi data trecută, când am fost la Praid şi toţi directorii filialelor au fost acolo, să vedem cam cât ar înseamna o astfel de investiţie şi să putem să mergem mai departe, să putem să o previzionăm şi să o provizionăm corespunzător”, a declarat ministrul.

Reamintim că, în 2014, liftul care asigura accesul turiştilor în Mina Unirea, şi care funcţiona din 1936, s-a defectat, iar de atunci, accesul se face cu microbuze. Doar acest lift ar urma să coste în jur de 10 milioane de euro!

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MJ CAUTĂ ÎNCĂ 11 CANDIDAŢI PENTRU FUNCŢIA DE PROCUROR EUROPEAN DELEGAT ÎN ROMÂNIA

Ministerul Justiţiei a declanşat o nouă procedură pentru selectarea a încă 11 candidaţi pentru funcţia de procuror european delegat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH