28 iunie 2022
No menu items!

Fabrică nouă la Păulești! THETA a inaugurat o investiție de 4 milioane de euro!

Cele mai vizualizate articole

THETA Furniture & More, unul dintre cei mai semnificativi integratori români de soluții de amenajare interioară, a deschis oficial porțile noii fabrici de producție mobilier custom-made, în localitatea Păulești, județul Prahova. Momentul a fost marcat printr-un eveniment de inaugurare cu invitați din industria de real estate și segmentul de amenajare interioară. Investiția în noua fabrică de producție este de aproximativ 4 milioane de euro.

Fabrica actuală o înlocuiește pe cea inițială, care până la începutul anului trecut s-a aflat în localitatea Blejoi, Prahova. Construcția fabricii noi a demarat în mai 2021 și s-a finalizat la începutul anului 2022. Terenul pe care se află unitatea din Păulești se întinde pe o suprafață de 5.000 mp și cuprinde: fabrica de producție, spațiile de depozitare aferente și un parc auto propriu.

“Deschiderea noii fabrici ne va susține să ne atingem obiectivele pe care le avem pentru următorii ani: de dublare a capacității noastre de producție și de a ajunge la venituri de 25 de milioane de euro până în 2024. Fabrica de producție a fost încă de la început investiția noastră principală, rolul initial al companiei fiind de producător de mobilier custom-made, iar în ultimii șapte ani în calitate de integrator cu soluții complete de amenajare interioară” afirmă Florin Gheorghe, CEO și Co-fondator THETA Furniture & More.

“Fabrica reprezintă cea mai inteligentă investiție a noastră și un centru de inovație, atât din prisma utilajelor moderne, a fluxului nou tehnologic cât și a fortei de muncă profesioniste.”, au declarat oficialii companiei.” – a adaugat Florin Gheorghe.

De la crearea companiei în 2008, THETA a lucrat cu peste 1.500 clienți, companii locale și internaționale din domenii precum office, comercial, HoReCa și medical. Astfel, compania a amenajat peste 350.000 mp de spații interioare, pentru clienți cu spații localizate în clădiri precum GlobalWorth Tower Center, Enayaty Medical City, Ana Tower Building, The Mark Building, Green Court Building (B și C), Oregon, Landmark, restaurantul Hotel Sinaia, Hotel Mamaia, Sky Club și altele. La momentul actual exportul de reprezintă 20% din business, iar compania a livrat atât mobiler custom-made cât și servicii complete de amenajare interioară & fit-out pentru companii din EMEA, în tări precum Belgia, Franța, Ungaria, Olanda. Pentru acest an, managementul companiei estimează afaceri de 14 milioane de euro comparativ cu 10 milioane de euro în 2021. De asemenea, conducerea THETA Furniture & More preconizeaza că până la finele anului actual numărul de clienți și de spații amenajate va crește cu 20% față de 2021.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH