2 octombrie 2023
No menu items!

SGU începe lucrări de întreținere a vegetației din perimetrele unităților școlare

Cele mai vizualizate articole

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, începând din această săptămână, personalul societății derulează activități de întreţinere a vegetației din perimetrele unităților de învățământ din municipiu, în scopul pregătirii acestora pentru noul an școlar.

Intervențiile constau în ridicări de coronament și doborâre arbori, în funcție de necesitate, precum și lucrări de cosit iarbă și tuns gard viu. De asemenea, activitățile vor respecta programul de lucru prestabilit, demarând cu intervențiile de cosmetizare a arborilor și continuând cu cele de îndepărtare a vegetației (16 august a.c.), astfel încât să fie finalizate înaintea începerii cursurilor.

În același timp, precizăm faptul că activitățile, menționate mai sus, se desfășoară în paralel cu intervențiile similare ale personalului societății, din parcurile și grădinile publice din municipiu, precum și zonele verzi aferente imobilelor asociațiilor de proprietari.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN PRAHOVEAN A RĂMAS FĂRĂ MAŞINĂ DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND SACI CU GUNOI LA MARGINEA PĂDURII

Un prahovean a rămas fără maşină, după ce jandarmii l-au prins aruncând saci cu gunoi la marginea pădurii. Incidentul a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH