22 mai 2024
No menu items!

GRINDEANU, DESPRE AUTOSTRADA PLOIEŞTI-BRAŞOV: DUPĂ CE TERMINĂM PROIECTUL, DISCUTĂM DESPRE SCENARII

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, în Prahova, că nu există o decizie referitoare la posibilitatea unui parteneriat public-privat în vederea realizării autostrăzii Ploieşti-Braşov, scenariile urmând să fie discutate după finalizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului.

„Nu există o decizie de acest tip. Ştiu că s-a mai încercat în trecut, cred că de vreo 3-4 ori, şi nu a ieşit. În acest moment ne aflăm în faza în care se lucrează la studiul de fezabilitate şi la proiect. Este o licitaţie care a avut un câştigător. Sigur că am avut nemulţumiri în momentul în care am venit la minister şi am văzut durata de elaborare a studiilor de fezabilitate şi a proiectului care mi s-a părut foarte lungă, dar e un contract atribuit şi nu am ce să comentez din acest punct de vedere, doar o nemulţumire personală”, a spus Grindeanu.

Ministrul a adăugat că este prea devreme pentru a discuta despre construirea autostrăzii în parteneriat public-privat, însă nu a exclus această variantă.

„În momentul în care se termină studiul de fezabilitate şi proiectul şi vedem la ce valori se ajunge, se poate discuta despre diverse scenarii. Că venim cu finanţări pe fonduri europene pe viitorul exerciţiu bugetar, că se va încerca un proiect de tipul parteneriat public-privat, cred că e devreme. Eu cred că în acest sens a fost declaraţia domnului prim ministru Ciucă. Deocamdată haideţi să vedem unde ajungem cu studiul de fezabilitate, cu proiectul, la ce sumă, şi după aceea discutăm”, a adăugat ministrul.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies